Målare Solna

Ge din bostad ett lyft med färg! 070-720 54 36

Om oss

målare

KOMPETENT HANTVERKSFÖRETAG I STOCKHOLM

Lindblads Måleri AB  är ett etablerat och kompetent företag med verksamhet i Solna och hela Storstockholm.  Vi utför måleri och ett stort antal andra hantverkstjänster. I vårt helhetstänk ingår kvalitet, kostnadseffektivitet och givetvis kompetens. Vi har ett  gäng välutbildade och erfarna medarbetare med kunskaper inom ett många olika hantverksgrenar. Vi har dessutom ett stort nätverk med samarbetsparternas och underleverantörer med många olika spetskompetenser.

Vi utför allt inom målerier. Våra främsta kunskaper finns dock inom ombyggnad och renovering. Vi har sammanlagt cirka 70 års erfarenheter inom yrket i företaget. Dessutom har vi specialkompetens inom bland annat ådring och marmorering. VI är diplomerade färgsättare för att underlätta för våra kunder som vi är mycket angelägna om att bli nöjda med utfört arbete.

Inte billigast – men mest prisvärda

Vi arbetar hårt för att vara ett annorlunda företag i en hårt konkurrensutsatt bransh, inte minst i Stockholm som är vårt främsta affärsområde. Vi vill inte alltid erbjuda de billigaste hantverkstjänsterna, vi arbetar istället hårt för att bli huvudstadens bästa hantverkare när det gäller prisvärdhet – det vill säga att vi får mest och bäst gjort i förhållande till priset.

Vi har F-skattsedel, alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och kommer med kvalitetsgaranti. Vi har kollektivatval med Byggnads och är ID 06-anslutna.

Vi är dessutom godkända av Villaägarnas Riksförbund och Sveriges Byggindustrier.

       

 

 

 

"Väl utfört arbete! Vi kommer definitivt att anlita Lindblads måleri igen." Josefin