Målare

Målare med breda kunskaper

Våra målare är mångkunniga och behärskar de flesta former av måleri. En av de vanligaste och mest efterfrågade är inomhusmålning. Ett noggrant och väl utfört grundarbete, rätt färgval och en skicklig målningsinsats kan lyfta ett rum – och ett helt hem. Vi kan vi hjälpa dig att öka trivseln i ditt hem. De allra flesta inomhusväggar går att måla, och variationsmöjligheterna är närmast oändliga. Ett hav av olika färger och nyanser, olika grader av glans, från helmatt till halvmatt. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt och ge dig en trivsammare hemmiljö.

När man ska välja färg så är det av stor vikt att man inte glömmer bort att färger kan upplevas annorlunda på länge avstånd. Färgens grad av glans kan leda till stora variabler. Färger med större glans är dessutom ofta tåligare och lättar att torka bort smuts på.

hus

Vi slarvar inte med förarbetet

När man ska måla inomhus är förarbetet mycket viktigt, det måste utföras på ett korrekt och noggrant sätt för att resultatet ska bli tillfredsställande. Gamla tapeter måste tas bort och därefter måste man spackla ordentligt för att underlaget ska bli jämt och fint. Ska man måla taket så bör dt göras först, annars riskerar man stänk och fläckar på nymålade väggar senare.

På ytor som är målade sedan tidigare är det viktigt att först skrapa bort löst sittande färg. På väggar som ska tapetseras är det särskilt viktigt att inte slarva med underbehandlingen, annars är risken stor att skador och spacklingar blir väl synliga.

Vi kan även hjälpa dig att måla en fräsch och kontrasterande fondvägg, ett effektivt sätt att pigga upp och skapa rymd, färg och en trivsam miljö i ett rum.

Vi arbetar bara med godkända kvalitesmaterial

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med inomushusmåleri eller någon annan av våra kvalitativa bygg- och hantverkstjänster. Vi har utbildningen, kunskapen och den nödvändiga erfarenheten som gör att vi kan genomföra jobbet på ett professionellt och tillfredsställande sätt. Vi arbetar dessutom enbart med färger och material som är godkända av branschorganisationer. Vi har även ett miljötänk som genomsyrar hela verksamheten och arbetar alltid i största möjliga utsträckning med miljövänliga och återvinningsbara material.

Vi utför alla måleriuppdrag med kunden i fokus